Bio och skitvanilj

I förrgår var jag på bio med lite folk. Vi såg The Girl with the Dragon Tattoo som var helt okej. Den var bättre än jag vågat hoppas på men originalet är bäst.

Till filmen köpte jag med mig de obligatoriska popcornen, samt två olika sorters vaniljcola.  Dagen till ära ville jag prova något nytt och köpte därför White Rock vanilla Cola. Jag är en av dom som klagade högljutt när Coca Cola slutade producera sin  Vanilla Coke för den svenska marknaden. Nu har ju de flesta affärer importerat (dyra) burkar, men nog om det. Jag ville alltså prova något nytt och inte fastna i mitt snack om att ”hålla sig till ett vinnande koncept!” (Vanilla Coke). Därför köpte jag Vanilla Coke OCH White Rocks Vanilla Cola.

Nåväl. Reklamhelvetet rullade på och jag tog nyfiket upp burken med wannabe-vanilla för att se om det var något att hänga i julgranen. Burken öppnades, jag luktade, fnyser åt lukten och tar en klunk.. Don’t try this at home är mitt betyg! Det både luktar och smakar vidrig hostmedicin. Det här är första gången jag öppnat en läsk och låtit bli att dricka ur! Värt att notera är att jag ALLTID brukar dricka till sista droppen. Denna gång: En klunk, två klunkar, och ner på golvet i väntan på närmaste papperskorg. 14 spänn åt helvete.. 😦

Annonser

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: